Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Werken met get business
Wij denken graag dat wij een uniek bedrijf zijn. Wij werken met enkele zeer unieke klanten samen. Resultaat is dat wij ook enkel met unieke mensen willen werken.

Wij zijn continue op zoek naar gelijk gestemde individuen die hun talent en ervaring willen benutten om het verschil te maken. Momenteel zoeken wij creatieve marketeers, volhoudende telemarketeers en een breed scala aan field sales ondersteuning.
Wat voor mensen zoeken wij?
Diversiteit

Onze klantenkring is erg divers. Van kleine "one-man shows" tot grote multinationals. Je moet in staat zijn om op verschillende projecten gelijktijdig te kunnen werken en … je niet gek laten maken!

Verantwoordelijkheid

Wij zoeken geen schapen! Wij zoeken mensen die beslissingen kunnen nemen en die creatieve en efficiënte manieren kunnen bedenken om resultaat te halen. Wij zoeken sterke, gedisciplineerde individuen die initiatief durven nemen, die hun onderbuik vertrouwen en die het prettig vinden om eigen ideeën te verwezenlijken. Indien je op zoek bent naar een werkplek waar anderen jou vertellen wat je moet doen en hoe je dat moet doen, dan zijn wij niet het juiste bedrijf voor jou!

Integriteit

Een van de redenen waarom wij gestart zijn met get business is dat wij er genoeg van hadden om voor bedrijven te werken waar het enkel ging over nemen, en niet over geven. Wij geloven dat er, ook vandaag nog, ruimte is om op een eerlijke en ethische wijze zaken te doen. Wij liegen niet naar onze klanten, wij misleiden onze klanten niet en we maken ook geen misbruik van onze klanten. Als we fouten maken (en eerlijk gezegd gebeurt dat weleens) dan zijn wij de eerste om dit te erkennen. Als jij ook gedesillusioneerd bent geraakt door de motieven van veel bedrijven, net als wij, dan moeten wij met elkaar praten!
De volgende stap?
Eenvolgende stap zou kunnen zijn om onze aandacht te trekken. Dit kun je doen door traditioneel een CV sturen maar je kunt ons natuurlijk ook verrassen:

- Connect met ons via social media kanalen: maak indruk op ons.
- Stuur een video van jezelf.
- Laat ons zien wat jij kunt. Wat jij WILT doen!

Wij zijn heel benieuwd naar jou!
Inschrijven voor get business newsletter

© 2011 get business - Alle rechten voorbehouden